mr. E.C.H.J. Lokin (hoofdredacteur)

Manuel_lokin

Emmanuel Lokin is advocaat bij Stibbe op de praktijkgroep Corporate Litigation. In april 2018 promoveerde hij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam onder leiding van prof. L. Timmerman en prof. M.J. Kroeze op het onderwerp: De bezoldiging van bestuurders van beursgenoteerde vennootschappen. Hij is tevens hoofdredacteur van het ondernemingsrechtelijke tijdschrift Maandblad voor Ondernemingsrecht (MvO).

mr. C.S. AvendaƱo Canto (hoofdredacteur)

Cs_avendano_canto

Cristian Avendaño Canto is gerechtsauditeur bij het Wetenschappelijk Bureau van de Hoge Raad der Nederlanden en hoofdredacteur van OR Updates. Hij studeerde Bedrijfskunde en Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde een LLM International Transactions and Business Law aan de Amsterdam Nyenrode Law School. Vervolgens is hij als advocaat werkzaam geweest bij De Brauw Blackstone Westbroek in Den Haag, Londen en Amsterdam. Naast zijn werkzaamheden bij de Hoge Raad is hij ook rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Midden-Nederland, lid van het College van Beroep van de Reclame Code Commissie en redactielid van Nederlandse Jurisprudentie.

mr. E.H. Leemreis (hoofdredacteur)

Leemreis_portret_95x120

Evert Leemreis is advocaat bij Van den Herik & Verhulst Advocaten. In 2007 rondde hij de bachelor rechtsgeleerdheid bij de Universiteit Utrecht af, waarna hij in 2008 de master Nederlands recht, richting Privaatrecht behaalde. Thans specialiseert Evert zich als advocaat in het ondernemingsrecht. In zijn praktijk is hij betrokken bij het begeleiden van o.a. fusies en overnames en adviseert en procedeert hij over (commerciële) contracten.

mr. Quinten Crul

Quinten Crul is kandidaat-notaris bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn.

mr. Mark Dingemans

Mark Dingemans is advocaat bij BDM advocaten.

mr. Benjamin Gideonse

Benjamin Gideonse is advocaat bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn.

mr. Mike van de Graaf

Mike van de Graaf is advocaat bij AKD.

mr. Tea Minovic

Tea Minovic is associate/advocaat bij Allen & Overy.

mr. Erik Teijgeler

Erik Teijgeler is associate bij Houthoff.

mr. Maxim Terweij

Maxim Terweij is junior associate bij Stibbe.

mr. Bram Vos

Bram Vos is advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek.